ПолiтДумка

Президент запевнив, що позиція України на самітах G7, лідерів держав НАТО і ЄС прозвучить міцно

22 марта
02:39 2022

Президент України Володимир Зеленський запевнив, що позиція України на самітах G7, лідерів держав НАТО і ЄС, запланованих на 24 березня, прозвучить міцно.

Як передає Укрінформ, про це він заявив у своєму нічному відеозверненні.

«Говорив сьогодні з премʼєр-міністром Нідерландів Рютте і президентом Франції Емануелем Макроном. Координуємо наші позиції напередодні важливих самітів у Європі. 24 березня відбудуться зустрічі Великої сімки, лідерів держав НАТО і Євросоюзу. Наша позиція точно прозвучить. Прозвучить, повірите мені, міцно», — сказав Зеленський.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Німеччина завершує підготовку пакета допомоги Україні на €1,4 мільярда

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!