ПолiтДумка

Кулеба не очікує проривів на завтрашньому саміті НАТО

23 марта
23:16 2022

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба не очікує проривів на завтрашньому саміті лідерів країн НАТО, однак питання закриття неба Київ не знімає з порядку денного.

Про це глава МЗС сказав в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ні, на жаль, не очікую (проривів на саміті НАТО — ред.), тому що об’єктивно оцінюю ситуацію всередині Альянсу і його готовність до якихось жорстких, радикальних дій. Наразі, конкретно на сьогодні, на завтра такого немає. Але потрібно працювати, і результат неодмінно буде, просто з часом», — зазначив міністр.

Він додав, що української делегації не буде на зустрічі.

Кулеба також зауважив, що хоча низка країн НАТО попри залякування з боку росії послідовно підтримує Україну практичними діями, Києву бракує підтримки з боку всього Альянсу.

Глава МЗС також підкреслив, що Україна не знімає з порядку денного тему закриття неба.

«Скільки б не казали в НАТО про те, що наразі це неможливо, але це потрібно робити, і ми будемо надалі пробивати цю історію, тому що це шлях зберегти життя українців, зберегти наші міста від руйнування», — заявив Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, глави держав та урядів НАТО 24 березня проведуть у Брюсселі надзвичайну зустріч з ініціативи генерального секретаря Єнса Столтенберга.

Фото: МЗС


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Співачка Селін Діон, ймовірно, виступала під фонограму на Олімпіаді — відео

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!