ПолiтДумка

Мінцифри закликало маркетплейс Etsy дозволити українським підприємцям створювати нові акаунти

28 марта
18:26 2022

Міністерство цифрової трансформації веде перемовини з керівництвом американської компанії Etsy, щоб українці мали можливість створювати нові акаунти на сайті.

Про це повідомив очільник міністерства Михайло Федоров у Telegram.

«Понад 50% українців втратили роботу під час війни й активно шукають заробіток. Багато з них використовують саме онлайн-платформи для бізнесу, серед яких і Etsy. Вона завжди була популярна серед українських підприємців, ще до початку повномасштабного вторгнення. Там продавалося більше як 1,5 млн товарів. Але, на жаль, з квітня 2021 року українці не мають змоги зареєструвати нові акаунти, адже система Etsy Payments не працює в Україні», – зазначив він.

Через це Мінцифри створило петицію, «щоб показати, наскільки важливим є цей маркетплейс для України».

«Підписуйте петицію, поширюйте її серед ваших друзів та знайомих. Це допоможе вистояти нашому бізнесу та економіці під час війни», – наголосив Федоров.

Etsy – вебсайт електронної комерції, що фокусується на виробах ручної роботи та вінтажних речах і матеріалах, унікальних товарах обмеженого випуску. На сайті зареєстровано 54 мільйони користувачів.

Источник: biz.censor.net


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Між зустрічами «Рамштайну» робота не припиняється — Пентагон

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!