ПолiтДумка

Блінкен: Не існує жодного сценарію, який би не передбачав перемоги України

06 апреля
23:15 2022

Державний секретар США Ентоні Блінкен не бачить жодного сценарію, який не передбачав би збереження суверенітету й незалежності України.

Про це він сказав у інтерв’ю NBC, стенограму якого Держдепартамент США оприлюднив у середу, передає кореспондент Укрінформу.

«Що таке успіх, що таке перемога? Це – добитися збереження суверенітету й незалежності своєї країни. І не існує сценарію, за яким цього не сталося б з часом», — підкреслив Блінкен, відповідаючи на запитання щодо перспектив перемоги України у розв’язаній росією війні.

Читайте також: Війна росії проти України може тривати довго – Столтенберг

Водночас він зауважив, що це може зайняти певний час.

«Але найбільш потужним чинником є те, що українці дали чітко зрозуміти, що не підкорюватимуться волі володимира путіна»,- зауважив держсекретар США.

Він підкреслив, що наміри кремля в Україні від початку були стратегічною помилкою, якщо не провалом. Адже путін поставив за мету ліквідувати суверенітет і незалежність України, щоби вона стала частиною «русского мира».

Читайте також: Німеччина має допомогти українцям у боротьбі з путінською системою – глава Бундесверу

Але цього не відбувається, і як би не бажав кремль, українці не збираються ставати суб’єктом російської диктатури, наголосив державний секретар США.

Як повідомляв Укрінформ, держсекретар США Ентоні Блінкен 6-7 квітня перебуває з візитом у Брюсселі, де бере участь у міністерській зустрічі Північноатлантичного альянсу.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

    Програма «Національний кешбек» –  винагорода за покупки товарів від українських виробників

Програма «Національний кешбек» – винагорода за покупки товарів від українських виробників

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!