ПолiтДумка

1025 сил та розгін до сотні за 1,66 с: Dodge представив прощальний Challenger SRT Demon 170

24 марта
13:27 2023

Компанія Dodge представила Challenger SRT Demon 170 – прощальний варіант моделі, який став найпотужнішим автомобілем за всю історію марки.

Купе є еволюцією моделі Dodge Challenger SRT Demon. Машина отримала повністю перероблений 6,2-літровий компресорний бензиновий V8, який на біоетанолі E85 видає 1025 к.с.

Модель отримала перероблену та посилену восьмиступінчасту автоматичну коробку передач, посилені елементи трансмісії, модернізовану систему TransBrake, яка блокує вихідний вал коробки передач і дозволяє максимально ефективно стартувати з місця та інших систем для гонок по прямій.

Машина більш ніж на 70 кг легша Challenger Hellcat Redeye Widebody за рахунок відмови від частини шумоізоляції та заднього дивана, має полегшені алюмінієві колеса (за доплату доступні карбонові диски Lacks Enterprises) зі спеціально розробленими для моделі покришками Mickey Thompson, особливий обвіс кузова.

Новий Challenger SRT Demon 170 з місця до 100 км/год розганяється за 1,66 сек, проїжджає дистанцію 402 метри за 8,91 сек. Це перший серійний автомобіль, який подолав класичну для драг-рейсингу дистанцію чверть милі менш ніж за дев’ять секунд, що підтверджено Національною асоціацією хот-родів (NHRA).

Тираж Dodge Challenger SRT Demon 170, який стане останньою версією в історії моделі, становитиме 3,3 тис. екземплярів. Вартість автомобіля становитиме від $96,6 тис.

Аmpercar.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Україна працюватиме з будь-яким президентом США — Зеленський

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!