ПолiтДумка

Секрети приготування червоного борщу з квашеною капустою і квасолею

Октябрь 21
20:52 2020

Смачний, наваристий і ароматний червоний борщ з квашеною капустою приготувати зовсім не складно, правда, для цього необхідно знати деякі секретики від досвідчених кулінарів.

Червоний борщ з квашеною капустою і квасолею — рецепт приготування

Інгредієнти:

  • 0,5 кг яловичини з кісточкою
  • 3 середніх картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 червоний буряк
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 томат
  • 130 г квашеної капусти
  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1 ч. Л. цукру
  • 2 зубчики часнику
  • Сіль і спеції за смаком

Секрети приготування червоного борщу з квашеною капустою і квасолеюСпосіб приготування:

Для початку необхідно зварити бульйон, яловичина з кістками повинна варитися разом з корінням і прянощами близько години-двох. Поки вариться м'ясо, приготуйте піджарку. На суху сковороду покладіть нарізане дрібними кубиками сало, смажте, поки воно не перетвориться в шкварки.

Спассеруйте на виділеному жирі дрібно нарізану цибулю, потім насипте натерту на тертці моркву. Потім всипте натертий буряк, обсмажуйте хвилин 5. У сковороду до овочів додайте квашену капусту разом з соком, приправте цукром і тушкуйте ще 5 хвилин. Тепер можна додати томатну пасту, перемішати і смажити 10 хвилин при постійному помішуванні.

З готового бульйону вийміть м'ясо, рідину процідити і залийте назад в каструлю, всипте нарізану кубиками картоплю. Коли вона звариться до напівготовності, всипте вміст сковороди. Варіть 20-25 хвилин.

Перекладіть до овочів нарізаний кубиками помідор і дрібно порізане остигле м'ясо. Туди ж відправте квасоля. Посоліть-поперчіть за смаком. Через 15 хвилин після закипання смачний борщ з квасолею та квашеною капустою готовий.

Смачного!

Червоний борщ вийде набагато смачнішим, якщо ви не допустите двох головних помилок в процесі приготування страви.

Share

Статьи по теме

Последние новости

X-Terra: новый SUV от Nissan

Читать всю статью

Мы в соцсетях