ПолiтДумка

Формула 1: команда Haas отказывается от россиянина Мазепина

04 марта
13:32 2022

После нападения России на Украину спорт больше не может быть аполитичным. Команда Haas находится под огромным давлением в Формуле-1. Причина: россиянин Никита Мазепин за рулем болида команды.

Его отец Дмитрий (53 года) до сих пор оплачивал многие счета со своей российской химической компании «Уралкалий», чтобы его отпрыск мог пробовать свои силы в Формуле-1. Однако, согласно информации Sky, команда Haas теперь намерена отказаться от Мазепина. Американская автогоночная команда также откажется от 40 миллионов евро, которые Мазепин-старший ранее вложил в кассу в качестве спонсора.

* * *

Після нападу Росії на Україну спорт більше не може бути аполітичним. Команда Haas знаходиться під величезним тиском у Формулі-1. Причина: росіянин Микита Мазепін за кермом боліда команди.

Його батько Дмитро (53 роки) досі оплачував багато рахунків зі своєї російської хімічної компанії «Уралкалій», щоб його син міг пробувати свої сили у Формулі-1. Проте, згідно з інформацією Sky, команда Haas тепер має намір відмовитись від Мазепіна. Американська автогоночна команда також відмовиться від 40 мільйонів євро, які Мазепін-старший раніше вклав у касу як спонсор.

Tags
Share

Статьи по теме

Последние новости

Пріоритетом головування в Комітеті міністрів ЄС буде підтримка України — МЗС Литви

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!