ПолiтДумка

Индзаги: Мы начинаем игру против Ливерпуля в очень невыгодном положении

08 марта
05:49 2022

Симоне Индзаги знает, что «Интер» столкнется с трудной задачей в ответном матче Лиги чемпионов против «Ливерпуля», но считает, что гол в первые 45 минут может решить все.

«Результат первого матча был очень тяжелым для нас, потому что мы действительно играли очень хорошо. На «Энфилде» нам будет очень тяжело против одной из лучших команд Европы, но наша мотивация зашкаливает».

«Мы начинаем игру в очень невыгодном положении, и, очевидно, гол в первом тайме может иметь большое значение. Это будет сложно, но у нас было три дня, чтобы подготовиться к этому. Ребята сосредоточены и знают, чего ожидать. «Ливерпуль» — одна из лучших команд в Европе, и они представляют еще более сложную задачу на своем поле».

«Интер» много лет не выходил в плей-офф. Мы хорошо выступили в группе, и нам немного не повезло с жеребьевкой. Нужно улучшать шаг за шагом. Мы хорошо сыграли в первом матче и теперь собираемся дать им бой на «Энфилде». Это в любом случае поможет нам стать лучше. Играть матчи такого уровня — уникальный опыт для футболистов».

* * *

Сімоне Індзагі знає, що «Інтер» зіткнеться з важким завданням у матчі-відповіді Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля», але вважає, що гол у перші 45 хвилин може вирішити все.

«Результат першого матчу був дуже важким для нас, бо ми справді грали дуже добре. На «Енфілді» нам буде дуже важко проти однієї з найкращих команд Європи, але наша мотивація зашкалює».

«Ми починаємо гру в дуже невигідному становищі, і, очевидно, гол у першому таймі може мати велике значення. Це буде складно, але ми мали три дні, щоб підготуватися до цього. Хлопці зосереджені та знають, чого чекати. «Ліверпуль» — одна з найкращих команд у Європі, і вони становлять ще складніше завдання на своєму полі».

«Інтер» багато років не виходив до плей-офф. Ми добре виступили у групі, і нам трохи не пощастило із жеребкуванням. Потрібно покращуватися крок за кроком. Ми добре зіграли у першому матчі і тепер маємо намір дати їм бій на «Енфілді». Це в будь-якому разі допоможе нам стати кращими. Грати матчі такого рівня є унікальним досвідом для футболістів».

Статьи по теме

Последние новости

Україна розробила дрон, здатний долати 3000 км і долітати до Сибіру

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!