ПолiтДумка

«Інгулець» розраховує орендувати півзахисника «Ворскли»

14 января
10:59 2021

mr-tj

Як стало відомо з джерела Metaratings дебютант елітного дивізіону — «Інгулець» хоче орендувати 31-річного універсала «Ворскли» Дениса Васіна.

Очікується, що він повинен з’явитися в тренувальному таборі команди з Петрово вже в найближчі дні. Також на цьому тижні повинні бути підписані контракти з двома футболістами з українським паспортом. Ще два потенційні новачки повинні приїхати на збір «Інгульця» до Туреччини. Йдеться про легіонерів, по амплуа вони -защітнік і нападник.

Всього ж на зарубіжному етапі підготовки підопічні Сергія Лавриненка проведуть шість контрольних поєдинків: 23 січня — з «Раднічкі» (Сербія), 27-го- «Mакедоніей Герче Петров» (Північна Mакедонія), 2-го лютого — з болгарської «Ардой», 5-го — з болгарським ЦСКА, 10-го — з польським «Відзевом». Спаринг-партнер в матчі 30 січня ще уточнюється.

Повернення футболістів «Інгульця» додому з турецького збору заплановано на 11 лютого.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Вчені створили надтонкий універсальний чип, що перетворить будь-який смартфон на професійну камеру

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!