ПолiтДумка

Лука Модрич признан футболистом недели в Лиге чемпионов — Футбол, Лука Модрич, Реал Мадрид, Лига Чемпионов, Чемпионат Испании — Ла Лига — Террикон

14 апреля
16:15 2022

Полузащитник «Реала» Лука Модрич победил в голосовании болельщиков за звание лучшего игрока ответных матчей 1/4 финала Лиги чемпионов.

Напомним, что в матче с «Челси» (2:3) хорватский футболист провел на поле все 120 минут и стал автором результативной передачи, после которой забитым мячом отметился форвард Родриго Гоис.

Добавим, что в числе других претендентов на приз лучшему футболисту были: защитник «Вильярреала» Рауль Альбиоль и защитник «Ливерпуля» Константинос Цимикас, выдавший голевые передачи, и футболист «Манчестер Сити» Джон Стоунз.

Луку Модріча визнано футболістом тижня у Лізі чемпіонів

Півзахисник «Реала» Лука Модріч переміг у голосуванні вболівальників за звання найкращого гравця матчів-відповідей 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що у матчі з «Челсі» (2:3) хорватський футболіст провів на полі всі 120 хвилин і став автором результативної передачі, після якої забитим м’ячем відзначився форвард Родріго Гоїс.

Додамо, що серед інших претендентів на приз найкращому футболісту були: захисник «Вільярреала» Рауль Альбіоль та захисник «Ліверпуля» Константінос Цімікас, який видав гольові передачі, та футболіст «Манчестер Сіті» Джон Стоунз.

Статьи по теме

Последние новости

У Києві представили мобільний застосунок для українських захисників «Компас Ветерана»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!