ПолiтДумка

Реал не смог, но есть две африканских сборных: с кем еще может провести спарринги сборная Украины — Футбол, Игорь Бурбас, Александр Гливинский, сб. Украины (футбол), Реал Мадрид, Чемпионат Испании — Ла Лига, Чемпионат мира 2022 по футболу, Товарищеские матчи — Террикон

11 мая
15:26 2022

У збірній України заявили, що знайшли ще двох спаринг-партнерів для підготовки до гри із шотландцями. Імен не називають, але версії про потенційних суперників уже з’явилися.

УАФ досягла згоди ще з двома спаринг-партнерами щодо проведення поєдинків у 20-х числах травня. Уже можна з упевненістю сказати, що синьо-жовті проведуть контрольні ігри впродовж тижня перед матчем плей-офф у Шотландії. Із ким саме й коли зіграють українці, буде повідомлено після того, як сторони узгодять дату оприлюднення цієї інформації, проінформував сьогодні Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України.

А журналіст Ігор Бурбас у своєму Телеграм-каналі повідомив такі подробиці: «На збірну України у травні чекають 5 спарингів. Окрім сьогоднішнього, це ще 18-го із хорватською «Рієкою» і днем раніше із «Емполі», який в графіку підготовки замінить інший італійський клуб — «Удінезе». На другому зборі в України попередньо буде два контрольні поєдинки. Є попередня домовленість з двома африканськими національними збірними. Орієнтовно 22-го та 26-го травня. Але плани ще можуть корегуватися. Як, до прикладу, у ситуації з мадридським «Реалом». Іспанці давали попередню згоду на проведення спарингу з Україною. Але через вихід до фіналу ЛЧ вимушені були скасувати.

Статьи по теме

Последние новости

Нафтопереробна компанія рф «Башнефть» встановлює сітки для захисту заводів від атак безпілотників

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!