ПолiтДумка

Виктор Швецов: Я не думал, что в Одессе все так сплотятся

26 марта
16:48 2022

Член Комитета арбитров УАФ Виктор Швецов активно помогает людям в Одессе.

— Все оставшиеся в городе сплотились, — сказал Швецов. — Все, кто имеет силы, занимаются делом. У нас много волонтерских фондов, многие группы организовали в Telegram. Я, например, нахожусь в трех из них. В Одессе многие беженцы из Харькова, Херсона, Николаева, Киевской области. Трудно на это смотреть, но у нас всех приезжих поддерживают, как могут. Я не думал, что все так сплотятся.

Сначала я был в волонтерской организации, помогавшей терробороне. Это касалось продуктов питания, обмундирования. Но когда их переключили на военные поставки, стало гораздо легче. Поэтому сейчас я через один из фондов помогаю старикам и одиноким матерям. Опять же это касается одежды и особенно продуктов питания. Гораздо труднее с лекарствами. Очень не хватает тероксина, люди с проблемами щитовидки это хорошо знают. Я звонил своему товарищу в Польшу, возможно, удастся приобрести небольшую партию этого товара. Вообще, посылки для Украины сейчас стоят дорого. Хочу сказать большое спасибо своей сестре, которая организовала своих друзей в Германии, приславших деньги для закупки необходимых товаров.

Пользуясь случаем, я хотел бы обратиться к людям, которые могут оказывать гуманитарную помощь в небольших пропорциях, поскольку сейчас все происходит через фонды, склады, то есть речь идет о больших партиях. Может, у кого-то есть точечный доступ. Если это будет финансовая помощь, то обязуюсь отчитываться за каждую потраченную копейку. Людей, нуждающихся в помощи, сейчас как никогда много.

Віктор Швецов: Я не думав, що в Одесі всі так згуртуються

Член Комітету арбітрів УАФ Віктор Швецов активно допомагає людям в Одесі.

— Усі, хто залишився в місті, згуртувалися, — сказав Швецов. — Усі, хто має сили, займаються справою. У нас багато волонтерських фондів, багато груп організували в Telegram. Я, наприклад, перебуваю в трьох із них. В Одесі багато біженців із Харкова, Херсона, Миколаєва, Київської області. Важко на це дивитися, але в нас усіх приїжджих підтримують як можуть. Я не думав, що всі так згуртуються.

Спочатку я був у волонтерській організації, яка допомагала теробороні. Це стосувалося продуктів харчування, обмундирування. Але коли їх переключили на військове постачання, стало набагато легше. Тому зараз я через один із фондів допомагаю старим людям та самотнім матерям. Знову ж таки, це стосується одягу й особливо продуктів харчування. Набагато важче з ліками. Дуже не вистачає тероксину, люди з проблемами щитовидної залози це добре знають. Ось дзвонив своєму товаришу в Польщу, можливо, вдасться придбати невелику партію цього товару. Взагалі посилки для України зараз коштують дорого. Хочу сказати велике спасибі своїй сестрі, яка організувала своїх друзів у Німеччині, що надіслали гроші для закупівлі необхідних товарів.

Користуючись нагодою, хотів би звернутися до людей, які можуть надавати гуманітарну допомогу в невеликих пропорціях, оскільки зараз усе відбувається через фонди, склади, тобто йдеться про великі партії. Може, хтось має точковий доступ. Якщо це буде фінансова допомога, то зобов’язуюся звітувати за кожну витрачену копійку. Людей, які потребують допомоги, зараз як ніколи багато.

Статьи по теме

Последние новости

Пріоритетом головування в Комітеті міністрів ЄС буде підтримка України — МЗС Литви

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!