ПолiтДумка

Чому млинці на кефірі прилипають до сковороди та рвуться

20 августа
17:30 2023

Багато господарок віддають перевагу приготуванні популярної страви не на молоці, а на кефірі.

Однак, при неправильному підході до приготування млинці можуть прилипати до сковорідки і навіть рватися.

Подробиці

З чим пов’язаний цей кулінарний казус?

Справа в тому, що найчастіше млинці можуть рватися і прилипати до сковорідки тільки в тому випадку, якщо ви припустилися серйозної помилки, порушивши технологію приготування.

Насамперед варто пам’ятати, що для приготування млинців на кефірі як один з компонентів береться сода. Гасити її не рекомендується, тому що кисломолочний продукт забезпечує необхідне для соди середовище.

Яйця краще змішувати окремо.

Як правило, жовток з’єднується з цукром, а ось білки збиваються до пишноти.

Борошно не забувайте просіювати за допомогою сита.

Також варто пам’ятати про те, що не варто відразу ж приступати до смаження.

Тісту, яке готують на кефірі, необхідно “відпочити” хоча б 15-20 хвилин перед смаженням.

Якщо дотримуватися цих простих рекомендацій, млинці вийдуть відмінними.

Источник: prostoway.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

СМИ: Кремль потребует изменений в согласованном Украиной и США мирном плане

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!