ПолiтДумка

Чому після засолювання сало виходить “гумовим”: як виправити помилку

06 ноября
14:43 2022

Багато господарок, які вирішують зробити зі свіжого сала солоне в домашніх умовах, на своє розчарування помічають, що продукт став практично неїстівним. Сало виходить «гумовим» тоді, коли використовується сухе засолювання. Воно стає твердим на смак – прожувати такий продукт практично неможливо.

Щоб уникнути подібної неприємності, слід солити сало у щільно закритій тарі. В іншому випадку сало не солитиметься і просочуватиметься ароматом і смаком спецій, а просто підсихатиме.

Але що робити тоді, коли фатальну помилку вже допущено?

Зрозуміло, про те, щоб викидати цінний продукт, не може бути й мови. Однак, м’якість повернути йому вже неможливо. Тому вам доведеться заморозити засолений шматок, а потім подавати до столу трохи підмороженим, нарізавши якомога тонше.

За такого способу подачі поразка на кулінарному рингу буде практично непомітною.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Україна не дасть Росії підірвати мир і безпеку в Молдові — Сибіга

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!