ділимося простим рецептом ситної страви
Цвітна капуста може бути основою для приготування смачних супів, пюре, а також її можна готувати в паніровці, а також смажити на сковороді і запікати в духовці з сиром. А ще її можна додавати в салати, робити пироги та запіканки, котлети.
Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачних стейків із цвітної капусти, які будуть дуже ситними.
Інгредієнти:
- цвітна капуста – 1 шт.
- часник – 2 зуб.
- копчена паприка – 1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- чорний перець – 0,5 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
- оливкова олія – 4-5 ст. л.
- пармезан – 30 г
- моцарелла – 100 г
- кріп
Спосіб приготування:
1. Капусту ретельно помийте і наріжте на стейки завтовшки 1 см. Перекладіть капусту на пергамент.
2. Часник натріть на тертці, додайте копчену паприку, перець, сіль, оливкову олію і ретельно перемішайте.
3. Добре змастіть кожен шматочок капусти олійною сумішшю і залийте в розігріту до 200 С духовці 20 хвилин.
4. Натріть сири і наріжте зелень. Через 20 хвилин на кожен шматочок капусти викладіть сир та зелень, запікайте ще 5 хвилин.
Источник: food.obozrevatel.com