ПолiтДумка

до салатів, сендвічів та бургерів

20 августа
10:40 2023

«Пікулі» – це дуже пряні та кисло-солодкі мариновані огірки на зиму. Їх можна їсти як самостійну закуску або додавати у різноманітні страви. Овочі стануть чудовим доповненням для домашніх бургерів та сендвічів, салатів.

Про те, як приготувати пікантні огірки «Пікулі» на зиму розповіли на кулінарній сторінці vse_vyroste в Instagram. Їх дуже зручно зберігати у невеликих баночках, адже нарізаються овочі кружечками. 

Як приготувати огірки «Пікулі»:

1. Нарізаємо кільцями 1 кг огірків, 250 г цибулі напівкільцями, додаємо 2 ч.л. солі, перемішуємо і залишаємо на 3 години, щоб все пустило сік.

2. Через 3 години зливаємо сік (промивати огірки не потрібно), додаємо:

  • яблучний оцет – 350 мл
  • цукор – 300 г
  • куркума – 0,5 ч.л.
  • гірчиця французька в зернах – 2 ст.л.

3. Перемішуємо, ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння, проварюємо 3 хвилини, щоб огірки змінили колір, довго не варимо, щоб не перетворилися в кашу.

4. Розливаємо в стерилізовані банки, кутаємо в ковдру і залишаємо до повного охолодження.

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Зеленський, Стармер, Макрон і Мерц обговорили гарантії безпеки для України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!