Ідеальний варіант сніданку: рецепт яєць по-корейськи
Якщо ви ще не готували яйця на пару – варто спробувати. Вони мають пікантний смак, а після пригоування затвердівають та нагадують тофу.
Інгредієнти:
Яйце куряче, велике – 2 шт.
Сіль – за смаком
Вода – 1/2 склянки
Зелена цибуля, пучок – 1/2 шт.
Кунжут білий – за смаком
Спосіб приготування:
1. Яйця, сіль і ½ склянки води змішайте в керамічній мисці, яку можна використовувати в духовці. Збивайте до піни.
2. Миску поставте в каструлю. Наповніть каструлю гарячою, але не киплячою водою до половини стінок миски. Накрийте каструлю прозорою скляною кришкою. Варіть на повільному або середньому вогні 12 хвилин при постійному кипінні.
3. Посипте яйця цибулею та насінням кунжуту і готуйте ще 3 хвилини або до застигання яєць.
Источник: news.uaportal.com