Legatus

Коли солити варену картоплю: більшість робить це неправильно

14 января
09:58 2023

Багато кулінарів у процесі приготування їжі не звертають уваги на таку деталь, як своєчасність додавання солі. Відомо, що якщо смажити картоплю і посолити її на початку, то овоч пустить сік і вже буде не такий смачний. Але як бути з вареною картоплею – адже на ній немає хрусткої скоринки?

КОЛИ СОЛИТИ КАРТОПЛЮ

Найкраще, стверджують експерти, додавати сіль наприкінці приготування їжі. Це стосується не лише картоплі, а й супів, каш тощо.

Ще один важливий момент. Потрібно, щоб овочі варилися в достатній кількості води, тобто її має бути стільки, щоб картоплини були вкриті зверху хоча б на сантиметр.

Після того, як картопля досягне готовності, її не потрібно надовго залишати у воді, накритій кришкою. Так овочі стануть не просто рідкими на смак, а й ризикують взагалі розкиснути – багато залежить від сорту.

І останнє, що може покращити смак вареної картоплі, окрім солі – це овочі. Наприклад, можна додати 2-3 зубчики часнику під час варіння, або одну цибулину.

Ще один цікавий спосіб – з морквою. Картопля виходить не тільки смачнішою після цього, але яскравішою та ароматнішою.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Что сегодня снилось? Как разные болезни проявляются в наших сновидениях

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!