ПолiтДумка

корисні поради, щоб страва не втрачала рубіновий колір

14 мая
11:52 2023

Рецептів «найправильнішого» борщу існує не менше, ніж зірок на небі. Єдине, про що не сперечаються, то це про те, що борщ повинен мати насичений червоний колір. Блідість страви вказує на те, що в процесі приготування було допущено помилку. Проте є правила, які допоможуть зробити так, щоб борщ зберіг рубіновий колір. 

ЧОМУ БОРЩ СВІТЛІШАЄ

Є чимало причин чому так відбувається. Є кілька найпоширеніших версій:

  • неправильний сорт буряка;
  • обсмажування буряка з іншими овочами;
  • не додано оцет або сік лимона. 

Якщо розібратися з цими моментами, можна легко приготувати борщ ідеального кольору. 

ТОНКОЩІ ПРИГОТУВАННЯ

  • Для борщу беруть салатний буряк, який відрізняється своїм темно-бордовим кольором. Крім того, цей інгредієнт не змішують з іншою засмажкою на сковороді. 
  • Натертий буряк додають у борщ майже наприкінці – за 5-12 хв. до завершення. За цей час овоч віддасть колір, але не вивариться.
  • Страва не втратить насичений рубіновий колір, якщо збризкати її соком лимона (третина фрукта) або укусом (1 ст. л. на 1 л води). 

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Цифры, которые заставят Гвардиолу снова царапать лицо

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!