ПолiтДумка

Куряче філе під шубою: завжди виходить соковитим

09 января
12:00 2023

Під «шубою» може бути не лише оселедець. Універсальним продуктом є куряче філе. Особливо смачно воно поєднується з ніжним соусом, а також великою кількістю сиру, який і буде покривати м’ясо зверху.

Ідея приготування смачного курячого філе під шубою опублікована на сторінці фітнестренерки Тетяни Гуменюк (gumeniuk_fit) в Instagaram

Інгредієнти: 

  • філе куряче – 2 шт.
  • сметана – 5 ст.л.
  • часник – 1 зубчик
  • цибуля – 1 шт
  • томат – 1 шт

  • сир – 150 г
  • сіль, перець, спеції для курки

Спосіб приготування:

1. Філе миємо, нарізаємо на кілька шматків і в кожному робимо надрізи сіточкою.

2. Додаємо 3 ст.л. сметани, часник, сіль, спеції, добре перемащуємо і лишаємо на півгодини. Тим часом обсмажуємо мілко нарізану цибулю.

3. Змішуємо томат, цибулю, тертий сир (не весь) і 2 ст.л. сметани.

4. Викладаємо у форму для запікання м‘ясо, а на нього шубу з томатів, цибулі і сиру. Посипаємо рештою сиру.

5. Запікати 50 хвилин за температури 190 градусів. У такому разі сиром присипати наприкінці. Якщо ж ви викладаєте на велике деко окремими шматочками, тоді достатньо всього 30 хвилин.

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Цифровая революция в мире музыки: как мы слушаем треки сегодня

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!