ПолiтДумка

Один продукт, який зробить борщ яскраво-червоного кольору

05 ноября
14:55 2022

Класичний борщ не тільки дуже смачний і ароматний, але ще й насиченого червоного кольору.

Але далеко не кожен кулінар-початківець здатний приготувати ідеальну страву.

Найбільша складність зазвичай виникає в тому, що він не завжди виходить необхідного кольору.

Але як зробити так, щоб він радував яскраво-червоним кольором і лише зовнішнім виглядом та подачею викликав апетит і хотілося б одразу попросити добавки?

Треба знати одну хитрість приготування борщу.

Справа в тому, що все залежить від способу додавання в страву буряка.

Цей коренеплід потрібно закидати останнім, оскільки, якщо варити овоч занадто довго, він втратить свій унікальний колір.

Попередньо буряк необхідно обсмажити на сковороді з томатною пастою та невеликою кількістю лимонної кислоти. Саме останні компоненти і відповідають за збереження кольору. Причому не варто зволікати з часом смаження. Достатньо 4 – 5 хвилин.

Источник: prostoway.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Гендерний розподіл у дипломатії України: шлях до рівності

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!