помилки, яких не можна допускати
Багато господинь люблять готувати кабачки, оскільки страви на основі цього овочу завжди виходять смачними. До того ж це дуже корисний продукт, який з легкістю можна придбати за помірну ціну.
Однак інколи кабачки виходять гіркуватими.
Чому так може статися?
Найчастіше неприємний присмак кабачок набуває через недобросовісне вирощування. Якщо фермер вносить дуже багато “хімії ” , то продукт починає гірчити. Тому лише безпосередньо перед приготуванням можна спробувати овоч.
Але це не єдина причина.
Іноді кабачки можна зіпсувати додаванням неякісної олії. Якщо вона згіркла, то будь-яка страва вийде гіркою.
Чи можна виправити цю ситуацію?
Якщо ви купили гіркі кабачки, то можна позбавитися неприємного присмаку. Для цього потрібно їх нашаткувати і відправити воду, в якому попередньо розчинити сіль.
Залишають кабачок приблизно на годину.
Після цього варто промити продукт і обсушити за допомогою паперового рушника.
Потім можна сміливо приступати до смаження.
Источник: prostoway.com