прикрі помилки господинь у приготуванні фрикадельок
Ароматний та наваристий суп із фрикадельками викличе підвищене слиновиділення у будь-кого.
Однак цю смачну страву дуже легко зіпсувати. Для цього достатньо припуститися помилки у виборі або варінні фаршу для супу.
Подробиці
Досвідчені господині знають, що потрібно просто слідувати рецепту.
Суп із фрикадельками – страва легка. Тому фарш краще брати з курки чи індички. Тяжка яловичина, свинина чи баранина не підійдуть.
Варто знати та правильно розрахувати час, який потрібен для варіння кульок з м’яса.
Якщо фрикадельки невеликі, наприклад, сантиметра півтора діаметром, вони будуть готові за 10 хвилин. У випадку, коли м’ясні кульки вийшли розміром з волоський горіх, то процес займе до 20 хвилин.
Якщо використовуються напівфабрикати, які були заморожені, то часу знадобиться ще більше.
Крім того, потрібно особливу увагу приділити тому, що фрикадельки з різного фаршу варяться інакше. Курячі фрикадельки в середньому варять 10 хвилин, а ось з м’яса індички – 15 хвилин.
У випадку, коли було вирішено взяти фарш із свинини чи яловичини, то на варіння фрикадельок потрібно залишити 20 хвилин.
Источник: prostoway.com