простий рецепт без борошна та масла
Якщо ви хочете приготувати щось до чаю, щоб було швидко та з мінімум інгредієнтів, то таке кокосове печиво – це ідеальний для цього варіант. Воно виходить дуже хрустке, ніжне, тане у роті, а головне — готується всього з трьох інгредієнтів.
Фудблогерка Оксана Пашко на своєму каналі (Готуємо з Оксаною Пашко) в YouTube поділилася рецептом хрусткового кокосового печива, у складі якого немає борошна та вершкового масла.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт
- кокосова стружка – 150 г
- цукор – 100 г
- сіль
Спосіб приготування:
1. Білки відділити від жовтків (жовтки не знадобляться). До білків додати дрібку солі та, додаючи цукор, збити міксером у пишну піну.
2. До отриманої маси додати стружку, перемішати.
3. Ложкою викласти масу на деко, застелене пергаментом.
4. Випікати за температури 180 градусів 15-20 хвилин.
Источник: food.obozrevatel.com