ПолiтДумка

простий рецепт смачної та розсипчастої каші

29 ноября
11:10 2022

Смак гречаної каші за цим рецептом виходить насиченішим, ніж при термообробці. Рекомендуємо спробувати.

Для приготування гречки без варіння потрібно:

  • гречана крупа (ядриця) – 1 склянка;
  • вода (окріп) – 500 мл;
  • вершкове масло, сіль – за смаком.

Приготування

  1. Гречану крупу залийте холодною водою, ретельно промийте, видаліть чорні крупинки.
  2. Пересипте промиту гречку в каструлю, залийте 500 мл окропу.
  3. Каструлю з гречкою накрийте кришкою і добре укутайте рушником (можна укутати і двома рушниками).
  4. Через 1-1,5 години гречана каша добре набухне і буде повністю готова до вживання. Навіть без варіння гречка виходить ароматною та розсипчастою. Якщо вся вода не ввібралася, просто злийте її. Додайте сіль за смаком, перемішайте.
  5. Готову кашу розігрійте на сковороді, додайте вершкове масло.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

После Реала Ливерпуль хоронит Манчестер Сити: видео голов

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!