ПолiтДумка

рецепт фріттати з овочами на сковороді

27 августа
09:30 2023

Якщо попросити людей уявити найкорисніший сніданок за 5 хвилин, то більшості на думку спадуть страви з яйцями. І не дивно, адже готувати їх так просто, а варіацій із ними незліченна безліч. Сьогодні пропонуємо освоїти рецепт фріттати з овочами на пательні, від одного запаху якої у всіх у домі слинки потечуть.

Майже всі продукти — стандартні, а фету, каперси та оливки можете не додавати, якщо їхній смак вас не вражає. Якщо ви не знаєте, як приготувати фріттату, то цей покроковий рецепт сніданку допоможе вам освоїти унікальну страву.

Інгредієнти

  • Яйце — 6 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт;
  • Помідор в’ялений — 8 шт;
  • Цибуля-порей — шматочок;
  • Зелені та чорні оливки — жменя;
  • Перець гострий — 1 шт;
  • Фета — 50 г;
  • Пармезан — 50 г;
  • Розмарин — щіпка;
  • Каперси — 10 шт;
  • Олія оливкова — 1 ст.л;
  • Масло вершкове — 1 ст.л;
  • Сіль;
  • Перець.

Рецепт фріттати з овочами на сковороді

  1. Гарненько розігрійте сковороду і змастіть її олією, а потім відправте обсмажуватися нарізану довільної форми цибулину.
  2. Щойно вона підрум’яниться, можете додати до неї цибулю-порей. Коли овочі стануть м’якими, підкладайте до них дрібно нарізаний перець і тушкуйте 2 хвилини, після чого зніміть сковороду з вогню.
  3. Яйця розмішайте із сіллю та оливковою олією, після чого просто в миску до них покладіть нарізані в’ялені помідори та фету.
  4. Ще раз розігрійте сковороду з вершковим маслом і залийте овочі яєчною сумішшю. Розмішайте все, щоб продукти з’єдналися.
  5. Посипте розмарином, меленим перцем і розкладіть зверху каперси, оливки та часточки в’ялених томатів. Притрусіть тертим пармезаном і на середньому вогні готуйте 5 хвилин.
  6. Виставте в духовці температуру 160 градусів і поставте всередину сковороду зі стравою ще на 5 хвилин. Зверніть увагу, що посуд має бути розрахований на високі температури.

Цей рецепт фріттати з овочами можна модифікувати на ваш розсуд. Наприклад, останній крок можна пропустити та просто обсмажити страву з двох боків. Але саме в духовій шафі вона вийде пишною та ідеально пропеченою як зовні, так і в середині. Смачного!

Источник: meta.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Пенсіонер з Чортківщини віддав 132000 грн за фейковий товар в Інтернеті

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!