рецепт ідеальної страви для вечері
Молоді кабачки – найкращий інгредієнт для приготування смачних оладок. Для того, щоб вони мали ніжний смак, не потрібно в основу додавати часник і спеції, які «заб’ють» смак самого овочу.
Кулінар Сава Лібкін поділився в Instagram рецептом кабачкових оладок по-одеськи, які готуються всього з 3 інгредієнтів і подають їх із тертим пармезаном.
Інгредієнти:
- кабачки
- яйця
- борошно
Для подачі:
- пармезан тертий
- сметана
Спосіб приготування:
1. Кабачки помийте і натріть, обов’язково відіжміть сік.
2. Додайте яйця, борошно, перемішайте і посмажте золотисті оладки.
3. Перекладіть на блюдо, посипте тертим пармезаном.
Источник: food.obozrevatel.com