Рецепт салату, який з’їдять без залишку: усі вимагатимуть добавки
Рецепти салатів знає кожна господиня, адже немає нічого простішого, ніж розрізати свіжі овочі та змішати їх із додаванням соусу або заправки. У деяких випадках до нього ідеально пасує сметана, наприклад цей покроковий рецепт салату на ранок включає традиційний для української кухні продукт.
З ним страва набуває ніжного, вершкового присмаку, а всі складові змішуються в єдиному смаковому ансамблі та перетворюються на неперевершений кулінарний шедевр.
Інгредієнти
- Помідор — 3 шт;
- Яблуко — 1 шт;
- Сир твердий — 200 г;
- Сметана — 5 ст.л;
- Часник — 3 зубчики;
- Перець чорний мелений;
- Сіль.
Рецепт салату за 5 хвилин
- Пропустіть часник через прес і змішайте зі сметаною та дрібно порубаною зеленню.
- Вимийте помідори та розділіть їх навпіл, щоб акуратно видалити з них серцевину. Іншу частину овочів наріжте середніми часточками.
- Натріть сир крупно, а в яблука видаліть шкірку і внутрішню частину, після чого натріть плід на великій тертці.
- Змішайте всі продукти у великому посуді, за своїм смаком додайте мелений перець і сіль, а потім відразу розкладайте по тарілках.
Источник: meta.ua