ПолiтДумка

Рецепт салату, який з’їдять без залишку: усі вимагатимуть добавки

21 августа
18:28 2023

Рецепти салатів знає кожна господиня, адже немає нічого простішого, ніж розрізати свіжі овочі та змішати їх із додаванням соусу або заправки. У деяких випадках до нього ідеально пасує сметана, наприклад цей покроковий рецепт салату на ранок включає традиційний для української кухні продукт.

З ним страва набуває ніжного, вершкового присмаку, а всі складові змішуються в єдиному смаковому ансамблі та перетворюються на неперевершений кулінарний шедевр.

Інгредієнти

  • Помідор — 3 шт;
  • Яблуко — 1 шт;
  • Сир твердий — 200 г;
  • Сметана — 5 ст.л;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Перець чорний мелений;
  • Сіль.

Рецепт салату за 5 хвилин

  1. Пропустіть часник через прес і змішайте зі сметаною та дрібно порубаною зеленню.
  2. Вимийте помідори та розділіть їх навпіл, щоб акуратно видалити з них серцевину. Іншу частину овочів наріжте середніми часточками.
  3. Натріть сир крупно, а в яблука видаліть шкірку і внутрішню частину, після чого натріть плід на великій тертці.
  4. Змішайте всі продукти у великому посуді, за своїм смаком додайте мелений перець і сіль, а потім відразу розкладайте по тарілках.

Источник: meta.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Українці назвали реформи, які вважають найважливішими

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!