Рецепт смачних кабачків із часником: просто та швидко
19 июля
15:08
2023
Інгредієнти:
- Кабачки молоді — 2 шт.
- Часник — 3-4 зубчики
- Суха приправа Прованські трави – 1 ч. л.
- Паприка мелена — 1 ч. л.
- Сметана 20% — 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні — 2 ст. л.
- Соль — 1 год. л.
Спосіб приготування:
- Для приготування цієї страви рекомендується використовувати тільки дуже молоді кабачки з ніжною шкіркою та незрілим насінням.
- Їх слід ретельно промити у проточній воді, обсушити та нарізати на товсті півкола. Щоб зробити їх привабливішими, краще використовувати фігурний ніж для нарізування.
- Зубчики часнику слід очистити від сухої шкірки та дрібно нарізати.
- Розкласти всі нарізані кабачки в глибоку миску і посипати часником, паприкою, прованськими травами та панірувальними сухарями. Засолити на смак і додати сметану. Все добре перемішати.
- Перекласти отриману суміш форму для запікання і розрівняти її поверхню.
- Смажити кабачки при температурі 180 °C до досягнення м’якості, що займає від 35 хвилин до 1 години.
Источник: storinka.com.ua