рецепт вдалої страви без борошна
Домашня сирна запіканка – найкраща страва для сніданку, а також відмінна альтернатива сирникам. Для того, щоб запіканка була пишною, додайте в основу замість борошна манку.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смачної, пишної сирної запіканки з родзинками, ванільним цукром та цедрою.
Інгредієнти:
- сир кисломолочний – 350 г
- молоко – 100 г
- манка – 50 г
- родзинки – 50 г
- цукор – 50 г
- яйця – 2 шт.
- ванільний цукор
- цедра половини лимона
- вершкове масло для змащування форми
Спосіб приготування:
1. Залийте манку молоком та відставте на 10 хвилин.
2. Перетріть сир блендером у однорідну масу, додайте манку з молоком, цукор, яйця та перемішайте.
3. Родзинки замочіть у окропі.
4. Викладіть родзинки у сирну основу, додайте цедру лимона, ванільний цукор і перемішайте.
5. Викладіть масу у форму, застелену пергаментом і трохи змащену олією. Випікайте 40 хвилин при температурі 190 С.
Источник: food.obozrevatel.com