рецепт, який не залишить байдужим
06 июля
15:07
2023
Без м’ясних страв неможливо обійтись навіть улітку. Одним з найпопулярніших кулінарних шедеврів справедливо вважаються котлети. Кожна господиня готує їх по-своєму, але існують правила і секрети, що дозволяють посмажити смачні котлети, які не розваляться на сковороді й збережуть смак протягом тривалого часу.
Деталі
Для приготування котлет потрібні такі інгредієнти:
- фарш свинячий – 600 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- батон – 2 шматочки;
- часник – 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- панірувальні сухарі;
- рослинна олія – для смаження.
Приготування котлет зі свинини
- Насамперед потрібно очистити цибулю та часник, а також обрізати м’ясо від плівок.
- М’ясо, цибулю та часник потрібно пропустити через м’ясорубку.
- Батон потрібно розмочити у воді чи молоці, а потім віджати. Шматочки хліба слід пропустити через м’ясорубку.
- У фарш додається яйце, сіль та спеції, а потім все добре перемішується.
- Фарш потрібно добре вимісити та відбити руками.
- Після цього можна сформувати котлети, покрити їх панірувальними сухарями й обсмажити до готовності.
Источник: meta.ua