ПолiтДумка

рецепт, який не залишить байдужим

06 июля
15:07 2023

Без м’ясних страв неможливо обійтись навіть улітку. Одним з найпопулярніших кулінарних шедеврів справедливо вважаються котлети. Кожна господиня готує їх по-своєму, але існують правила і секрети, що дозволяють посмажити смачні котлети, які не розваляться на сковороді й збережуть смак протягом тривалого часу.

Деталі

Для приготування котлет потрібні такі інгредієнти:

  • фарш свинячий – 600 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • батон – 2 шматочки;
  • часник – 2 зубчики;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • панірувальні сухарі;
  • рослинна олія – для смаження.

Приготування котлет зі свинини

  1. Насамперед потрібно очистити цибулю та часник, а також обрізати м’ясо від плівок.
  2. М’ясо, цибулю та часник потрібно пропустити через м’ясорубку.
  3. Батон потрібно розмочити у воді чи молоці, а потім віджати. Шматочки хліба слід пропустити через м’ясорубку.
  4. У фарш додається яйце, сіль та спеції, а потім все добре перемішується.
  5. Фарш потрібно добре вимісити та відбити руками.
  6. Після цього можна сформувати котлети, покрити їх панірувальними сухарями й обсмажити до готовності.

Источник: meta.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Маск впливає на Трампа та його кадрові рішення, – ABC

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!