ПолiтДумка

Салат «Тещин язик» з кабачків на зиму: як приготувати популярну закуску

29 июля
14:36 2023

«Тещин язик» – це консервований овочевий салат, який готують саме в липні-серпні з кабачків або баклажанів. Це дуже соковита та пікантна закуска, яка взимку стане чудовим доповненням до картоплі або каші. Або ж можна просто їсти в прикуску з хлібом.

Ідея приготування салату «Тещин язик» на зиму опублікована на сторінці блогерки Юлії з ніком 30_sotok в Instagram. Проварити овочі в маринаді потрібно всього 20 хвилин.

Інгредієнти для маринаду: 

  • 1 склянка олії
  • 2 ст.л. солі

  • 0,5 склянки оцту
  • 1 склянка цукру

Спосіб приготування маринаду:

1. Влити все у ємність, де будете варити салат і прокип’ятити 10 хвилин.

2. Додати 0,5 л томатного соусу.

Основні інгредієнти: 

  • 3 великі морквини
  • 100 г часнику 
  • 1-2 пекучих перці (за баженням). Можна замінити  на чорний мелений, духмяний і гвоздику мелену. 
  • 3 кг кабачків 

Спосіб приготування: 

1. Моркву з часником та перці перекрутити.

2. Кабачки нарізати кружечками.

3. Покласти всі овочі у маринад. 

4. Проварити все 20 хвилин.

5. Розкласти по стерилізованих банках і закутати до охолодження.

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Європейська мовна спілка засудила насильство щодо журналістів у Грузії

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!