ПолiтДумка

Що додати до борщу, щоб було смачніше та ситніше: маленькі кулінарні хитрощі

09 марта
21:09 2023

Вважається, що з рецептами борщу краще не експериментувати, бо все вже давно вигадано. Але одна проста хитрість дозволяє зварити ситніший і смачніший борщ. Для цього потрібно додати квасолю. Але потрібно знати, коли та в якому вигляді додавати цей інгредієнт.

ХИТРОЩІ ВАРІННЯ БОРЩУ З КВАСОЛЕЮ

Їх небагато, але знати їх потрібно обов’язково.

  • Варити квасолю потрібно окремо. У каструлі з рештою інгредієнтів їй робити нічого. До того ж відвар квасолі – не найкорисніша річ для травлення.
  • Квасолю замочують, а потім доводять до напівготовності, а до борщу додають з такою умовою, щоб зерна за 10-15 хвилин варіння не розвалилися б.

ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПОТРІБНО:

  • 1,5-2 літри бульйону;
  • 2-3 картоплини;
  • 200-300 г капусти;
  • 1 склянка квасолі;
  • 1-2 буряки;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 1-2 ст. л. томатного соусу;
  • сіль, цукор, перець, за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  1. У м’ясному бульйоні першим починають варити картоплю, потім додають капусту. 
  2. Одночасно готують засмажку: цибулю та моркву пасерують, потім додають буряк, томатний соус, 1-2 ложки бульйону, томити пару хвилин.
  3. Якщо квасоля повністю готова, її додають пізніше. Якщо вона зварена до напівготовності, її починають варити разом із картоплею.
  4. Далі все як завжди. Додаємо засмажку, за 5-7 хвилин до готовності подрібнений часник.

Борщ з квасолею виходить смачним і ситним. Смачного!

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Блінкен: Ми не дозволимо Путіну використовувати зиму як зброю проти України

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!