ПолiтДумка

Що додати в гречку, щоб стало краще і набагато ароматніше: маленька хитрість кулінарів

07 февраля
16:06 2023

Правильно зварена гречка – ніжна за смаком та ідеальна за консистенцією. Популярна каша не тільки урізноманітнить меню, а й принесе користь організму. Щоб страва вийшла смачною та розсипчастою, потрібно знати прості хитрощі.

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗВАРИТИ ГРЕЧКУ

Вийде зварити розсипчасту кашу, якщо трохи просмажити крупу на гарячій сковорідці. Смак гречаної каші можна посилити та урізноманітнити завдяки знайомим продуктам.

МАСЛО

Смак каші значно покращиться, якщо додати невеликий шматочок вершкового масла або трохи олії. А ось від маргарину краще відмовитись – користі ніякої.

СПЕЦІЇ

Ще один простий спосіб посилити смак страви. У кожної господині на кухні знайдеться пакетик із приправами чи спеціями. 

До гречаної каші можна додавати готові приправи або знайомі багатьом спеції. Серед них – паприка, кріп та петрушка, сушений часник, мускатний горіх. Є з чого вибрати, потрібно лише орієнтуватися на свої уподобання. 

ПІДЛИВА

Відповідь очевидна – кашу підливою не зіпсувати. Тому можна сміливо додавати до гречки м’ясну підливу. Такий трюк дозволить урізноманітнити раціон і сподобається тим, хто не любить суху кашу.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Кето-диета: 3 ключа к питательному кетозу

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!