ПолiтДумка

Смажена риба не прилипає до сковороди: кулінарний трюк

16 июня
22:06 2023

Що може бути простіше і смачніше за просту смажену рибку? На перший погляд може здатися, що приготувати чудовий обід дуже просто, оскільки треба лише почистити рибу, обваляти її в борошні та відправити на сковороду.

Але кожна господиня знає, що це просто лише на перший погляд. Все ж таки дуже часто риба прилипає до сковороди, що руйнує апетитну скоринку і псує вигляд страви.

Але впоратися з проблемою можна дуже просто, якщо знати один простий трюк досвідчених кулінарів.

Достатньо лише підготувати папір для запікання. Його треба покласти на розігріту сковороду, а поверх можна викладати шматочки риби. Це врятує від зайвого жиру, від олії, а також запобігає пригоранню страви. Продукт в результаті вийде соковитим, але при цьому з хрусткою золотистою скоринкою.

Також варто зазначити, що фахівці рекомендують для панірування брати рисове борошно замість пшеничного. У цьому випадку риба вийде смачніша і буде кориснішою.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Українця засуджено за збереження порноконтенту за участі дітей

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!