ПолiтДумка

варення з болгарського перцю на зиму від Євгена Клопотенка

31 августа
22:27 2023

Виходить воно за консистенцією схожим на джем, не надто солодким та дуже гарним. Баночка такого варення з перцю завжди стане в нагоді на кухні, адже ідеально смакує як намазка на тости чи крекери, як маринад або соус до м’яса, соус для бургерів та різноманітних сендвічів.

Інгредієнти:

1 кг солодкого перцю

500 г цукру

1 гострий перець

2 гвоздики

1 паличка кориці

1 лимон/лимонний сік

100 мл води

Спосіб приготування:

1. Солодкий перець очистіть від насіння, поріжте дрібними шматочками та засипте у велику каструлю.

2. Додайте до каструлі цукор, воду, гвоздику, паличку кориці, сік одного лимона. Перемішайте та поставте все варитися на маленькому вогні на 30 хв.

3. Через 30 хв зніміть каструлю з вогню, вийміть спеції і перебийте овочеву масу блендером прямо в каструлі. Потім проваріть перці ще 15 хв на маленькому вогні.

4. Простерилізуйте банки та кришки. Розлийте ще гаряче варення по банкам та закрутіть кришки.

Источник: news.uaportal.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

США мають дві програми створення бойової авіаційної системи майбутнього

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!