як і з чим приготувати, щоб вона була корисною та смачною
Риба та морепродукти є обов’язковою складовою раціону. Фахівці радять їсти рибу у будь-якому вигляді – варену, запечену та приготовану на вогні, а також солону 1-2 рази на тиждень. Варто зазначити, що риба відмінно поєднується з усіма овочами, спеціями та зеленню.
Кулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої риби по-французьки, з помідорами і тертим сиром.
Інгредієнти:
- філе будь-якої риби – 600-700г
- кольорова капуста
- цибуля – 1 шт.
- помідори – 2 шт.
- майонез – 4-6 ст. л.
- сир – 200 г
- сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
1. Філе риби посоліть, поперчіть, додайте сік лайма, залиште маринуватися.
2. Капусту поріжте на шматочки завтовшки 1 см, розріжте навпіл і викладіть на деко, посоліть і поперчіть.
3. На капусту викладіть тертий сир, філе риби, змастіть гірчицею в зернах, викладіть тонко нарізану цибулю, нарізані кільцями помідори, зверху присипте тертим сиром, зверху зробіть сіточку з майонезу.
4. Готуйте в духовці 35 хвилин за температури 180 С.
Источник: food.obozrevatel.com