ПолiтДумка

Як легко позбутися від кісток у річковій рибі: хитрий спосіб

15 ноября
09:34 2022

Почистити такий улов досить легко. Куди складніше приготувати його таким чином, щоб їсти його можна було спокійно та безпечно. Вся проблема у кістках, яких зазвичай дуже багато у такому продукті.

Крім цього, можуть виникнути питання про те, як приготувати рибу так, щоб вона була смачною і соковитою. Все ж таки часто молоді господині скаржаться, що продукт після такої обробки виходить сухуватим.

При цьому фахівці в галузі кулінарії зазначають, що тушити чи варити рибу з великою кількістю кісток не варто. Однак, можна вирішити проблему з приготуванням. Як зазначають досвідчені кулінари, смажити річкову рибу необхідно певним чином. 

Для початку тушку слід очистити від зябер і нутрощів, а потім її треба розрізати навхрест. У результаті риба краще обсмажуватиметься, а кістки дістати при такому способі досить легко.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Ювентус громит Дженоа и выходит на первое место Серии А: видео голов

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!