ПолiтДумка

Як правильно готувати буряки для вінегрету та інших салатів: зовсім інший смак

06 декабря
11:04 2022

Буряк – обов’язковий інгредієнт багатьох салатів. Насамперед йдеться про такі страви, як вінегрет та оселедець під шубою. Багато кулінарів-аматорів варять бурий коренеплід. Однак деякі досвідчені гурмани вважають за краще піддавати овоч іншому різновиду термічної обробки.

Йдеться про приготування буряків у духовці. Запечений коренеплід набуває більш цікавого та яскравого смаку. Це вже зовсім інший аромат. Салати, в які було додано приготовлений в духовці буряк, виходять апетитнішими.

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАПЕКТИ БУРЯК

Спочатку кожен овоч треба загорнути у фольгу. У такому вигляді продукт вирушає на лист і в духову шафу.

Запікання коренеплоду бажано здійснити з перервою. Перший етап приготування має тривати приблизно 30 хвилин. Далі – півгодинний «відпочинок». Після цього овочі треба повернути до духовки ще на 30 хвилин. Підсумком має стати поява у буряків дуже приємного смаку.

Наріжте коренеплід кубиками або натріть на тертці, після чого додайте у страву. Оселедець під шубою стане справжнім хітом на святковому столі. Гурманів приємно здивує навіть такий простий салат, як вінегрет.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Без Золотого матча: В АПЛ знают, как определить чемпиона при равенстве очков

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!