ПолiтДумка

як приготувати ліниві чебуреки з лаваша

10 февраля
09:52 2023

Кожна господиня в арсеналі має декілька страв, приготування яких не займе багато часу і сил. І якщо ви вже робили швидку піцу на сковороді або ж ліниві хачапурі з сиром і яйцем, побалуйте своїх близьких лінивими чебуреками з лаваша. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: лаваш (2 упаковки), фарш (700 г), цибуля (2 шт.), яйце (1 шт.), сіль, перець, кунжут.

Приготування:

Фарш можна купити готовий в магазині або приготувати самостійно, пропустивши м’ясо через м’ясорубку.

Цибулю очищаємо від лушпиння, тремо на терці або подрібнюємо в блендері або з м’ясом в м’ясорубці.

Змішуємо м’ясний фарш із цибулею, додаємо сіль, спеції.

Беремо кругле блюдо і за його допомогою вирізаємо з лаваша однакові кола.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Яйце акуратно розділяємо на жовток та білок. Білком змащуємо краї лаваша – це необхідно для того, щоб він добре склеювався. Можна змащувати водою.

Викладаємо на один бік вирізаного лаваша фарш і складаємо його навпіл. Потім змащуємо яєчним жовтком, посипаємо кунжутом, повторюємо те саме з іншими лавашами і начинкою. Відправляємо ліниві чебуреки в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.

Дістаємо чебуреки з лаваша і даємо їм кілька хвилин, щоб охолонули.

Подаємо до столу та насолоджуємося смаком.

Источник: apostrophe.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Аталанта уничтожила последние надежды Штурма в Лиге чемпионов

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!