ПолiтДумка

як приготувати шедевр на звичайній кухні

29 января
21:06 2023

Ви любите листкове тісто, але не дуже любите складний процес його приготування? Тоді можете спробувати приготувати пиріг з уже готового тіста. Якщо доповнити його мигдалем, вийде справжній кулінарний шедевр.

Рецептом поділилася кулінарка Alina Foodee.

Складники:

  • Мигдаль – 120 г
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Листкове бездріжджове тісто – 500 г
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Молоко – 1 ч. л.
  • Мигдалеві пластівці

Покрокове приготування

Залийте мигдаль окропом на 2-3 хвилини. Злийте гарячу воду, промийте холодною водою. Очистіть мигдаль від шкірки і подрібніть його.

Додайте яйце та цукрову пудру. Розкачайте тісто і виріжте 2 кола.

Викладіть одне коло тіста на пергамент, розподіліть начинку. Накрийте другим колом тіста. Зробіть надрізи.

Змішайте яєчний жовток із молоком і змастіть пиріг. Посипте мигдальними пластівцями.

Випікайте 20-25 хвилин при температурі 200-220 градусів. Час випікання залежить від особливостей духовки.

Источник: rbc.ua


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Сибіга акцентував на ролі Індії у просуванні справедливого миру в Україні

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!