ПолiтДумка

Як смачно приготувати печінку, щоб вона не гірчила: ділимося порадами та рецептом

22 июня
08:35 2023

Печінка є дуже корисним та смачним продуктом, який можна по-різному готувати. З печінки можна зробити смачні відбивні, котлети, салати, паштет, млинці й навіть торти.

Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом смачної печінки з цибулею, молоком та мускатним горіхом.

Порада: щоб печінка не гірчила, залийте її молоком на 30 хвилин!

Інгредієнти:

  • печінка – 500-700 г
  • цибуля – 1 шт.
  • молоко – 200-300 г
  • мускатний горіх – 0,25 ч. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • орегано – 0,5 ч. л
  • сир твердий – 100-150 г

Спосіб приготування:

1. Цибулю наріжте півкільцями і смажте на невеликій кількості олії до золотистості.

2. Печінку очистьте, наріжте невеликими шматочками, додайте в цибулю і смажте під кришкою на середньому вогні, час від часу помішуючи.

3. Далі додайте спеції та борошно, перемішайте. Додайте молоко, перемішайте і на маленькому вогні тушкуйте ще 3-5 хвилин. Додайте натертий сир.

Источник: food.obozrevatel.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Для нового очільника МЗС Японії було важливо якомога раніше відвідати Україну — речниця

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!