Як смачно запекти персики: ідея простого перекусу
Соковиті та солодкі персики – це чудова основа для приготування сніданку, десерту та перекусу. Особливо смачно їх нафарширувати кисломолочним сиром чи крем-сиром, доповнити горіхами та медом. Таке поєднання вразить не лише яскравим смаком, але й приємним ароматом.
Фудблогерка Ілона Савчук (ilonna_savchuk) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом запечених персиків у духовці з вершковим сиром, гранолою та медом.
Інгредієнти:
- нектарин
- соняшникова олія
- вершковий сир
- гранола
- мед
Спосіб приготування:
1. Спочатку потрібно підготувати нектарини, а саме добре їх помити, розрізати навпіл та видалити кісточку.
2. Форму для випікання застелити пергаментом, викласти половинки нектарина та змастити кожну олією. Запікати за температури 180 градусів 15-20 хвилин.
3. Запечені охолоджені персики начинити вершковим сиром, посипати гранолою та полити медом. Смачного!
Источник: food.obozrevatel.com