ПолiтДумка

Які спеції потрібно додати до грибів, щоб зробити їх смак яскравішим

12 ноября
12:39 2022

Деякі господині при приготуванні грибів використовують лише цибулю та сіль, упускаючи тим самим можливість приготувати по-справжньому вишукану страву. Адже навіть невелика кількість правильно підібраних прянощів допомагає надати грибам витонченого аромату і нового відтінку смаку.

Які спеції можна сміливо використовувати

Базилік

Ця пряність досить часто використовується шанувальниками середземноморської кухні. Якщо додати трохи базиліка при приготуванні грибів, можна здивуватися. Часто це вдале поєднання використовують для приготування піци.

Часник

Деякі господині побоюються, що смак та аромат часнику є надто вираженими, внаслідок чого смак грибів вийде “змазаним” та слабким. Але це помилкове судження. Пара часточок часнику зможе надати страві з грибів неповторного відтінку смаку.

Розмарин

Ми звикли використовувати цю пряність при приготуванні м’яса, але і до грибів розмарин ідеально підходить. За допомогою спеції можна зробити страву ароматнішою та смачнішою.

Гвоздика

Ще рідше можна зустріти поєднання грибів і гвоздики, що даремно. Найкраще використовувати гвоздику при маринуванні продукту.

Источник: pixelinform.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

В ЗСУ з’явиться новий панцерник вітчизняного виробництва

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!