Запечені персики з домашнім крем-сиром: ідеєю поділився відомий шеф-кухар
Сезонні соковиті персики та крем-сир – це ідеальний тандем, з якого виходить повноцінна закуска. Особливо якщо крем-сир приготований у домашніх умовах. Для нього знадобиться лише два інгредієнти.
Ідея приготування запечених персиків з домашнім крем-сиром опублікована на сторінці відомого українського шеф-кухаря Володимира Ярославського (yaroslavskyi_vova) в Instagram. Закуска дуже елементарна.
Що знадобиться для приготування крем-сиру:
- 1 банка ложкового кефіру (750 г)
- марля
Спосіб приготування сиру:
1. На сито покласти 2-4 шари марлі.
2. Вилити туди ложковий кефір.
3. Закрити і поставити в холодильник на ніч.
4. Вранці виходить 250 г свіжого мʼякого крем-сиру. Якщо його робити для закусок – можна додавати трави, сіль, спеції і навіть оливкову олію.
Спосіб приготування персиків з крем-сиром:
1. Запекти четвертинки персиків з медом та свіжими травами у духовці 20-25 хвилин під фольгою за температури 200 градусів і 10 хвилин без до легкої рум’яності.
2. З білого хліба зробити тост (можна трохи змастити хліб вершковим маслом).
3. На тост намастити отриманий крем сир, зверху запечений персик і трішки меду.
Источник: food.obozrevatel.com