Столиця Японії пом’якшує карантин: ресторанам дозволять подавати алкоголь
З наступного тижня в барах і ресторанах Токіо дозволять знову подавати алкоголь — за дотримання певних умов.
Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.
«У барах і ресторанах буде дозволено подавати алкоголь до 7-ї години вечора для індивідуальних відвідувачів або груп із двох осіб протягом відтинка часу, який не має перевищувати 90 хвилин. Бари й ресторани попросять зачинятися до 8-ї години вечора», — йдеться в повідомленні
Зазначається, що аналогічних заходів буде вжито і в другому завбільшки місті Японії — Осаці.
«Підприємствам громадського харчування складно продовжувати свій бізнес без продажу алкоголю. Я дослухався думки багатьох людей і прийняв це важке рішення», — цитує агентство губернатора префектури Осака Йошімуру Хирофумі.
Також повідомляється, що за минулу добу в Японії офіційно підтвердили понад 1600 нових випадків коронавірусної інфекції та 48 смертей унаслідок зараження.
Як повідомляв Укрінформ, у Японії почалася вакцинація проти COVID-19 співробітників і представників ЗМІ, які працюватимуть на літніх Олімпійських і Паралімпійських іграх у Токіо.
Фото: KUN.UZ