ПолiтДумка

Опитування від Зеленського: в Мережу потрапила інформація, як це буде організовано

19 октября
15:52 2020

Опитування від Зеленського, яке планується провести в день виборів до місцевих рад, 25 жовтня, матиме свою процедуру і своїх виконавців. Видання lb.ua, посилаючись на свої достовірні джерела, розповіло, як відбуватиметься це опитування.

По суті, воно ніяк не пов'язане з виборами і з виборчим процесом, і тому ніяк не може вплинути на результати виборів. Тим більше що людям пропонуватимуть відповісти на запитання вже після виходу з виборчої дільниці. На території дільниці ніякі опитування проводитись не будуть. Причому відповідатимуть лише бажаючі — суто добровільно.Опитування від Зеленського: в Мережу потрапила інформація, як це буде організовано Опитування проводитимуть волонтери, яких легко буде розпізнати за спеціальними білими манішками з назвою опитування та його логотипом.

Опитування від Зеленського: в Мережу потрапила інформація, як це буде організовано

Щоб узяти участь в опитуванні, у них потрібно взяти анкету, заповнити її, давши свої відповіді на всі п'ять запитань і кинути заповнену анкету в спеціальний бокс, який буде у волонтерів. Тільки й усього.

Опитування від Зеленського: в Мережу потрапила інформація, як це буде організовано

Водночас, питання, запропоновані президентом для обговорення, викликали доволі неоднозначну реакцію в суспільстві. Причому не лише питання, але й сам факт проведення опитування. Навіть у середовищі політичних соратників президента Зеленського немає єдиної думки щодо законності проведення такого опитування. А тим більше — у таборі його опонентів. Звісно, з їхнього табору тут же понеслись звинувачення, що Зеленський хоче вплинути на результати виборів. Мовляв, затіяне ним опитування — це пряма агітація за президентську політсилу.

При цьому деякі ЗМІ висловили думку, що все це опитування затіяне заради лобіювання одного питання — щодо легалізації медичного канабісу. Водночас колишній генпрокурор Юрій Луценко вважає, що питання про створення на Донбасі вільної економічної зони розколе Україну, а питання про кількість депутатів — популістське.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/politdumkakiev/public_html/wp-content/themes/legatus-theme/includes/single/post-tags.php on line 5
Share

Статьи по теме

Последние новости

Українські хакери та ГУР атакували дочірню компанію російської «МТС»

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!