ПолiтДумка

Лука Модрич признан футболистом недели в Лиге чемпионов — Футбол, Лука Модрич, Реал Мадрид, Лига Чемпионов, Чемпионат Испании — Ла Лига — Террикон

14 апреля
16:15 2022

Полузащитник «Реала» Лука Модрич победил в голосовании болельщиков за звание лучшего игрока ответных матчей 1/4 финала Лиги чемпионов.

Напомним, что в матче с «Челси» (2:3) хорватский футболист провел на поле все 120 минут и стал автором результативной передачи, после которой забитым мячом отметился форвард Родриго Гоис.

Добавим, что в числе других претендентов на приз лучшему футболисту были: защитник «Вильярреала» Рауль Альбиоль и защитник «Ливерпуля» Константинос Цимикас, выдавший голевые передачи, и футболист «Манчестер Сити» Джон Стоунз.

Луку Модріча визнано футболістом тижня у Лізі чемпіонів

Півзахисник «Реала» Лука Модріч переміг у голосуванні вболівальників за звання найкращого гравця матчів-відповідей 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що у матчі з «Челсі» (2:3) хорватський футболіст провів на полі всі 120 хвилин і став автором результативної передачі, після якої забитим м’ячем відзначився форвард Родріго Гоїс.

Додамо, що серед інших претендентів на приз найкращому футболісту були: захисник «Вільярреала» Рауль Альбіоль та захисник «Ліверпуля» Константінос Цімікас, який видав гольові передачі, та футболіст «Манчестер Сіті» Джон Стоунз.

Статьи по теме

Последние новости

Умєров підписав подання до уряду про звільнення чотирьох заступників

Читать всю статью

Мы в соцсетях

Наши партнеры

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY

EA-LOGISTIC: Международные грузоперевозки – всегда своевременно и надежно!